Manieren om je Fruitteel Sales te verhogen

Fruitteeltbedrijf van den Bosse v.o.f.

Wilt u meer geld verdienen met de verkoop van uw groenten en fruit? Zo ja, dan bent u niet de enige. De verkoop van verse producten groeit in een snel tempo, met alleen al in de VS een verwachte groei van 47 miljard dollar in 2016 tot 57 miljard dollar in 2023. Toch zien veel boeren de inkomsten uit de verkoop van hun producten niet veel stijgen. Dit kan komen omdat veel mensen denken dat het moeilijk is om je verse producten te verkopen – en ze hebben waarschijnlijk gelijk. Maar als u de visie en de drive hebt om van uw productiebedrijf een succesverhaal te maken, zijn er veel manieren waarop u dat kunt doen. Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf en andere beperkingen zoals grond en arbeid, is het verhogen van de inkomsten uit uw Fruitteelverkoop misschien niet zo moeilijk als u denkt. Hier zijn vijf stappen die u onmiddellijk kunt nemen om de inkomsten uit uw verkoop te verhogen:

Breid uw productaanbod uit

Als je je productaanbod uitbreidt, vergroot je het aantal kopers dat je voor die producten hebt. Misschien verkoopt u al een beperkt assortiment. Als dat zo is, kunt u door uw aanbod uit te breiden meer klanten tevreden stellen en de inkomsten per verkoop verhogen. Aangezien verse producten zeer bederfelijk zijn, moet u de houdbaarheid van uw producten verlengen en het aantal keren dat u elke soort verkoopt beperken. Om uw aanbod uit te breiden, selecteert u nieuwe productvariëteiten met een hoge marktpenetratie. Hieronder vallen populaire fruitsoorten zoals appels en sinaasappels, maar ook groenten zoals wortels, tomaten en aardappelen.

Verhoog de waarde van uw producten

Wanneer u de waarde van uw producten verhoogt, richt u zich op klanten uit het hogere segment. Dit kan betekenen dat u uw producten verpakt op een manier die de waarde van het product verhoogt en het aantrekkelijker maakt voor kopers. U kunt uw appels bijvoorbeeld verpakken in een mooi blik of in een pot met een zijdeachtige doek voor een meer gastronomisch gevoel. U kunt de waarde van uw product ook verhogen door het in bulk te verkopen. Dit kan betekenen dat u producten in grote hoeveelheden verkoopt tegen hogere prijzen per eenheid.

Wees flexibel in de samenwerking met uw leveranciers

Als u de waarde van uw producten verhoogt, moet u samenwerken met uw leveranciers om ervoor te zorgen dat zij aan de toegenomen vraag kunnen voldoen. Het kan de moeite waard zijn om met uw leveranciers te onderhandelen om de prijs die u per eenheid ontvangt te verhogen. Tegelijkertijd moet u flexibel zijn in de samenwerking met uw leveranciers. Als u niet genoeg producten hebt om aan de vraag van uw klanten te voldoen, kunt u in een oogwenk failliet gaan. Het is belangrijk om flexibel te zijn en met uw leveranciers samen te werken om producten te verkrijgen wanneer u ze nodig hebt. Dit kan betekenen dat u bij uw leveranciers inkoopt wanneer u een overaanbod hebt. Het kan ook betekenen dat u bij andere telers inkoopt wanneer u een tekort hebt, zoals dit teelbedrijf Fruitteeltbedrijf van den Bosse v.o.f.

Conclusie

De verkoop van uw producten is een geweldige manier om geld te verdienen. Er zijn echter een aantal uitdagingen met betrekking tot het bedrijf die moeten worden overwonnen als je wilt slagen. Volg deze vijf stappen om uw inkomsten te verhogen en uw producten bij meer mensen in de mond te krijgen.