Hoe plaatst u een snoepautomaat in uw winkel?

Snoepautomaat plaatsen
 

Je kunt geen snoep uitstallen zonder snoepmachine. Tenminste niet goed. Winkels die een grote selectie snoep hebben, hebben meestal ook een geweldige snoepopstelling. Muziek, verlichting en ruimte zijn belangrijke factoren bij het ontwerpen van uw display. Een ander detail dat net zo belangrijk is voor uw locatie is de plaatsing van uw snoepmachine. Snoepautomaten zijn vrij minimalistisch in ontwerp en functie, zodat ze niet veel toeters en bellen nodig hebben om functioneel te zijn. Ze hebben gewoon een plaats nodig om hun geld, wisselgeld, wikkels en andere items die komen met de werking van de verkoop van snoep te houden. Bekijk enkele belangrijke details waar u op moet letten wanneer u overweegt waar u uw snoepautomaat wilt plaatsen:

Wat maakt een goede locatie voor snoepautomaten?

U hoeft uw machine niet vooraan in de winkel te plaatsen en zichtbaar te zijn vanaf de ingang. U kunt hem achterin bij de uitgangen plaatsen of in de verre hoek waar niemand hem ooit ziet. U kunt de machine overal in de winkel plaatsen waar ze niet in de weg staat, maar wel snel door klanten kan worden gezien.

Ken de indeling van uw winkel

Een goede locatie voor een snoepautomaat hangt af van de indeling van uw winkel. Heeft u gangpaden en muren die ontworpen zijn om producten in de winkel te scheiden? Zo ja, dan moet uw machine in een van deze gebieden staan. Hetzelfde geldt voor de achterkant van de winkel. De beste locatie hangt af van de indeling van uw winkel. Als u een wirwar van gangpaden hebt, moet u overwegen waar u uw automaat installeert op basis van waar de klant hem zal zien.

Stem de automaat af op de koopwaar.

Snoep is zoet en lekker, maar ook lang houdbaar. U wilt geen automaat plaatsen naast een lekkernij die letterlijk binnen enkele dagen of weken zal vervallen. U wilt uw snoepautomaat ook niet plaatsen in een deel van de winkel waar hij niet door veel klanten kan worden gezien. Plaats uw machine op een plaats waar het snoep zichtbaar is en waar klanten het gemakkelijk kunnen zien.

Als uw winkel verkoopt andere soorten traktaties, overweeg dan het plaatsen van uw machine naast een deel van de winkel waar klanten zullen gemakkelijk zien. U wilt geen locatie kiezen die achter in de winkel in een hoek staat waar niemand uw machine zal zien.

Wees je bewust van de beperkingen van je zaak

Plaats uw automaat niet op een plaats waar hij beschadigd kan raken. U wilt uw inventaris niet beschadigen, dus kies een plaats waar hij veilig is. Denk er ook aan dat uw machine ontworpen is om traktaties uit te delen, geen zware voorwerpen die uw machine kunnen beschadigen.