BBQ-ideeën voor binnen: Alternatieven voor buiten grillen

Indoor bbq
 

Ruikt uw huis naar rook elke keer dat u vrienden uitnodigt voor een geïmproviseerde barbecue? Of vind je jezelf zo veel mogelijk buiten, grillen en roken van je eten in het warme weer? Als u van barbecueën houdt, zijn dit gelukkige tekenen! Maar als je tijdens de zomermaanden voortdurend kip, hamburgers en worstjes bakt, is het misschien tijd voor een pauze. Niet omdat het je aan talent of creativiteit ontbreekt, maar omdat overmatig grillen later ernstige gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Daarom is het niet alleen aanvaardbaar, maar ook noodzakelijk om alternatieve manieren van indoor grillen te gebruiken. Dit artikel belicht enkele van de beste alternatieven voor buiten grillen, zodat u niet aan het eind van elke maand met keelpijn eindigt.

Leer barbecueën zonder vlammen

Een barbecue zonder vlammen is niet alleen veiliger voor je eten, maar ook voor jou! De hoge temperaturen van een traditionele barbecue kunnen ernstige brandwonden veroorzaken aan je handen, gezicht en kleding. Als je eten binnenshuis bereidt, gebruik dan een binnengrill of ribrek om je eten boven de hitte te houden. Zo kunt u de buitenkant van uw vlees dichtschroeien zonder door de vlammen te worden verbrand. Een gietijzeren grillpan is ook een uitstekende keuze voor een indoor bbq. Gebruik een lage stand en voeg wat rookaroma toe om uw voedsel meer smaak te geven. U kunt zelfs Indoor Smoker Kits proberen zoals de Yoder Smokers als u een rokerige smaak aan uw vlees wilt toevoegen.

Grill uw vlees niet

Als u niet weet hoe u een malse biefstuk maakt, vergeet dan de buitengrillmethodes en probeer binnen te grillen. Je kunt je vlees perfect binnen grillen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de hoge hitte van een buitengrill. Veel mensen gaan ervan uit dat zelfgemaakte pizza en broodjes alleen veilig te eten zijn als ze vers van de grill komen. Dit is slechts gedeeltelijk waar; u kunt deze gerechten ook thuis maken door ze binnen te grillen. U kunt bijvoorbeeld zelfgebakken brood grillen in een koekenpan met deksel. U kunt ook een broodrooster gebruiken om broodjes en ander voedsel te grillen.

Gebruik een oven of grillpan…

Als buiten grillen geen optie is, wanhoop dan niet. Er zijn veel alternatieven voor buiten grillen die uw gezondheid niet schaden. De belangrijkste is het gebruik van een binnengrill in plaats van een buitengrill. Deze kunnen variëren van gasbranders tot elektrische. U kunt ook een grillpan gebruiken. Dit is een platte metalen pan met lange handvatten die u op het fornuis of de grill plaatst. Als u een binnengrill gebruikt, kies dan de juiste temperatuur. Je moet de buitenkant van je eten dichtschroeien zonder de binnenkant te koken. Een grill van 163°C is een goede temperatuur om te gebruiken.